Hvad tilbyder SAIS?

Virksomhedsbesøg

I SAIS er vi stolte over at arrangere og planlægge virksomhedsbesøg, hvor vi søger at skabe dialog til erhvervslivet og studierelevante virksomheder. Dette er til stor glæde for vores medlemmer, da vi gennem besøgende får muligheden for at få et dybere indblik i hverdagen i de mange spændende virksomheder i Aarhus og omegn, med informationsvidenskabelig relevans.

Formålet med vores besøg er bl.a. at skabe opmærksomhed og interesse for virksomhederne. Det er sundt at blive udfordret, at få ny viden og ikke mindst at kunne sætte sin uddannelse i et større perspektiv. Vi higer efter, at vores medlemmer bliver klædt bedst mulig på til at kunne se sig selv i en virksomhed – herunder at skabe interesse for nye, såvel som velkendte emner.

Gennem årene har vi besøgt en lang række virksomheder, herunder bl.a. Ditmer, Dentsu Aegis, Lego, IBM m.m.

 

Workshop og events

SAIS afholder workshops i samarbejde med en masse forskellige virksomheder, både på og udenfor campus. Formålet med workshops er at fremme de studerendes kompetencer både med fokus på faglige værktøjer såvel som karrierefremmende færdigheder.

Som forening opdaterer vi løbende vores medlemmer om fagligt relevante events i Århus. Her har man gennem foreningen mulighed for at anvende faglige relevante teorier i praksis.

 

Studietur

Hver sommer arrangerer SAIS en studietur for studerende på Informationsvidenskab. Studieturen ligger i sommerferien og varer en uge, og har fokus på faglige såvel som sociale aspekter af det at være studerende. Prisen på studieturen afhænger af destinationen, dog vil SAIS sørge for, at studieturen bliver så billig som muligt igennem legat- og fondsstøtte-søgning.

 

Eksempler på studieture:

Den givne destination for studieturen varierer fra år til år og udvælges af SAIS-bestyrelsen på baggrund af, hvad der bliver fundet mest relevant både i forhold til det faglige såvel som det sociale. I sommeren 2019 arrangerede SAIS en studietur til Budapest. Her bød programmet bl.a. på studierelevante virksomhedsbesøg hos f.eks IBM og Dentsu Aegis. Ydermere var der også indlagt massere af tid til både hygge samt at lære de andre studerende at kende på tværs af årgangene, herunder f.eks. igennem escape-room og fælles middage. 

Yderligere har SAIS planlagt ture til andre Europæiske storbyer såsom Milano, men ligeledes har destinationen for studieturen også været ikke-europæisk, herunder San Francisco.

 

Det Sociale

SAIS er en studenterforening, hvor vi samarbejder på tværs af de forskellige årgange på Informationsvidenskab. Der skabes i foreningen nye relationer og kontakter, hvilket vi mener er en stor del af det at være studerende. Vi planlægger samtidig sociale arrangementer, hvor vi mødes udenfor universitet.

Vi er alle forskellig og har forskellige kompetencer, men vi har det tilfælles, at vi studerer sammen, hvilket skaber et sammenhold, der kun bliver stærkere med tiden. Det er sjovt og lærerigt at være sammen om projekter, organisere arrangementer, og generelt at møde nye ansigter.

Hvis du har interesse for foreningslivet, og søger et af AU’s bedste fællesskaber, så bliv en del af SAIS!

Bestyrelsen

Bestyrelsesmedlem

Ingeborg Aggerholm

Bestyrelsemedlem

Nanna Lind Bjerre

Bestyrelsesmedlem og Næstformand

Camilla Palner

Bestyrelsesmedlem og Web ansvarlig

Maria Killmann

Bestyrelsesmedlem og Formand

Anna Grønbæk

Bestyrelsesmedlem og SoMe ansvarlig

Nina Jakobsen

Bestyrelsesmedlem og Web ansvarlig

Sine Jehle