Om Sais

SAIS er studenterforeningen for de studerende på Informationsvidenskab. Formålet med SAIS er at lave fagligt relevante foredrag, workshops, virksomhedsbesøg og studieture for SAIS’ medlemmer. Desuden søger SAIS at skabe en dialog mellem erhvervslivet og de studerende. Som studerende skal man have lyst til at læse og lære og føle sig motiveret af såvel fag, medstuderende, undervisere og studiemiljøet som helhed. Og det er med det fokus, vi arbejder i SAIS.

De nyeste vedtægter blev revideret i 2014 – hent vedtægterne her (pdf)

Hvis du har spørgsmål, gerne vil fortælle os noget, gerne vil være med eller bare har lyst til hjælpe, så skriv gerne til kontakt@sais.dk

Hvad vi tilbyder vores medlemmere

Studieturer

Studieturer

Hvert år planlægger SAIS en studietur for de studerende på Informationsvidenskab. Studieturen er en blanding mellem fagligt indhold og hygge. Vi har bl.a besøgt virksomheder i Budapest, Milano og New York m.m

Sociale arrengemneter

Sociale arrengemneter

Sais bestræber sig på, at danne et livligt studiemiljø på tværs af overgangene på Informationsvidenskab. Dette sker gennem socialearrengementer såsom brætspilsafteneer.

Virksomhedsbesøg

Virksomhedsbesøg

Hvert semester afholder SAIS virksomhedbesøg. Igennem virksomhedsbesøgende, kan studerende få et indblik i fremtidige jobmuligheder for informationsvidenskabere. Virksomhedsbesøg er gratis.

Workshops

Workshops

I samarbejde med virksomheder og fagpersoner afholder Sais workshops for at styrke de studerende kompetencer. Bl.a har Sais afholdt en portefolie workshop i samarbejde med TDC.

Virksomheder vi har besøgt